Thursday, 5 June 2014

Giveaway Puasa RM50 by SueAKGoGeous,



ASSALAMUAIKUM JOM JOIN

*klik banner klu nk join

pengalaman yg best pada musim ramadhan bada pendapat bada ialah

  1. Di bazar biasa yg kurang ad peniaga yg menjual disana menjadi ramai..penuh peniaga buat penjualan ad jgk muka2 peniaga yg bada x knl...x biasa jual di bazar dekat umah bada tiba2 muncul buat jualan dekat sini
  2. Setiap malam selalu terdengar mencun sana sini,nak solat terawih x khusyuk..ap nk kte budak2 x maatang*bada pun masih budak2 hahaha
  3. Ad beberapa umah di kg bada ad pasang lampu kelip - kelip *ayat kg..lampu warna warni setiap ad lagu lgi..tp bila hujan turun lagu pun x ad...rosak buzer or kapasitor *kurang thu bab eletrik
  4. Kebanyak dekat umah bada ramai yg pasang pelita diperbuat drp buluh...org kaya2 sikit blh lah pasang lampu plus pelita org sederhana pakai pelita je...cantik ap klu lepak2 tgh mlm dgn ad ye pelita...bru feel
  5. Yg ini bada x suka...tgk makanan pun dah terliur *nasi ikan masin campur air mineral tgk dah sedap..ok lh yg ini bada blh terima dugaan tp bila cg kat sekolah bg kerja yg bnyk...dah lh blk2 sek sedap tidur,mlm mayang terawih x sempat tau...tp nk buat mcm mne dah tu kerja seorang pelajar

*doa2 kat bada biar lulus dlm exam besar bln 6,8 n 10..amin

setakat ini je blh kongsi..ad bnyk lgi pengalaman yg menarik n best bg bada pada bln yg mulia ini

Tarikh-tarikh penting:

Tarikh mula4 Jun 2014
Tarikh tamat23 Julai 2014
Tarikh keputusan: InsyaAllah 25 Julai 2014



3 comments:

  1. Haha saya paling tak suka bunyi mercun,sekarang ni makin lama makin kuat bunyinya.Saya doakan awak lulus exam :).Saya join giveaway yang sama :)

    http://kakijoincontest.blogspot.com/2014/06/giveaway-puasa-rm50-by-sueakgogeous.html

    ReplyDelete
  2. Salam..
    Thanks for joining ye..
    All the best!

    ReplyDelete